Bel ons op (0031) (0)6 12 27 32 15 of mail naar info@tgca.nl

Welkom bij The Green Corner Aalsmeer

Specialist in seizoensbloemen

Over ons

The Green Corner is een jong dynamisch bedrijf gespecialiseerd in seizoensbloemen. Wij doen de vermarkting van een breed scala aan producten veelal in samenwerking met kwekers. Op Flora Holland zijn wij bekend onder de namen Bella fiori, Spijk productie en Optimus.

Bella Fiori (Italie)

Wij verzorgen de vermarkting van grote aantallen top kwaliteit ranonkels en anemonen in samenwerking met een groep van Italiaanse kwekers. Ook zijn we sterk in blad groen (Eucalyptus etc), Anjers, Trosanjers, Violieren, Duizendschoon en Green trick/wicky.

Spijk productie

Wij verkopen een zeer breed scala aan siergrassen veelal ook weer in samenwerking met kwekers. Hierin hebben wij keus uit meer gangbare tot zeer exclusieve siergrassen. Daarnaast hebben wij veel gedroogde siergrassen zoals Lagurus, Phalaris en Cortaderia!

Optimus

Onder de naam Optimus veilen en verkopen we; Salix wilgenkatjes (jaarrond), Rosa Corallo (augustus-oktober), Chaenomelis superba (december-februari), Perzikbloesem en Kersenbloesem (december-april)

Verder hebben we een zeer groot assortiment aan droogbloemen die we importeren van over de hele wereld! Omdat veel van onze producten in samenwerking gaan met kwekers en wij dagelijks veilen op Flora Holland hebben we een zeer hoge omloopsnelheid op onze producten. Ook is onze orderpick/aflever snelheid bijzonder snel en kunnen we gemiddeld 2 a 3 uur na de bestelling al afleveren!